Mooie liedjes op zien Achterhoeks.

Over ons


Hans Westerveld De eerste 6 jaar van mijn muzikale leven speelde ik hobo maar dit instrument werd al snel aan de wilgen gehangen toen ik de akoestische gitaar ontdekte. Later weer gevolgd door de trekzak en de banjo. De liefde voor liedjes in het dialect en ook het zelf schrijven hiervan is begonnen bij het luisteren naar o.a. Gerard van Maasakkers en bij de band Spöl waar ik van het begin tot het eind deel van uit maakte. Naast deze band speelde ik een jaar of tien bij de muziek/ theatergroep “de Taraboemboemband.”
 

Inge te Boekhorst Al op jonge leeftijd volgde ik piano en viool- lessen op de muziekschool in Doetinchem. Daarna maakte ik deel uit van verschillende muziekgezelschappen, waaronder de muziek/ theatergroep "de Taraboemboemband" en "Trio in Petto". 

 

 

Stef Geurtzen Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. Al vanaf m'n derde levensjaar loop ik op een mondharmonica rond te 'tetteren' en ik kan me dat werkelijk nog herinneren. Roodkapje was m'n allereerste liedje dat ik kon spelen op dat ding! Ik ben meer een 'gevoelsmuzikant' kan geen noot lezen en improviseer graag op gitaar en mondharmonica. Sinds februari 2006 maak ik deel uit van Bonne Route waarin ik, met zéér veel plezier, m'n muzikale ei kwijt kan. 

 

Hans Beernink Vanaf m'n twaalfde hebben de snaren me eigenlijk nooit meer losgelaten. Na een opleiding op klassiek gitaar speelde ik (bas)gitaar in verschillende bands met muziekstijlen variërend van rock en beat tot jazz. Bij Bonne Route neem ik met veel plezier de baspartijen voor mijn rekening. Naast de mooie inhoudelijke teksten van de nummers spreken mij de verschillende stijlen aan waarin we onze streektaalliedjes spelen.